EUSZ GIFUZA

BIOGRAFIE

Eusz Gifuza, geboren in Nederland en operationeel vanuit Enschede. In zijn muziekproducties hoor je zijn Congoleze roots en ervaring met trap terug. 

Eusz bracht in november 2017 zijn eerste track “Ik wil meer” uit, die inmiddels al meer dan 60.000 keer is gestreamed. Dit vervolgde in meerdere losse tracks waardoor hij meer in de picture kwam te staan. 

In april 2018 releasde Eusz “Onderweg” inclusief videoclip. De single inmiddels meer dan 140.000 keer gestreamd en 35.000 keer bekeken op YouTube. Deze track heeft ervoor gezorgd dat heel Nederland kennis heeft gemaakt met de muziek van Eusz. 

Eusz dropte meerdere losse tracks en maakte samen met DPGOHARD de EP “Onderweg”. Met tracks als “@Pull Up” (100.000 streams) en “No Way” (88.000 streams) inclusief videoclips, groeide Eusz op YouTube hard en heeft ertoe geleid dat Eusz op 11 januari 2020 werd uitgenodigd in een FunX Sessie en te zien was in verschillende posts van RapFactCheck. 

Achter de schermen is Eusz druk bezig met het creëren van nieuwe muziek en zijn opwachting aan het maken om in 2022 zijn eerste grote release aan te kondigen.